تحقیق درباره حساسیت نسبی محصول دانه گندم بهاری و پارامترهای گیفیت در گاهش رطوبت 21 ص - مرجع دانلود
تحقیق درباره حساسیت نسبی محصول دانه گندم بهاری و پارامترهای گیفیت در گاهش رطوبت 21 ص
تحقیق درباره حساسیت نسبی محصول دانه گندم بهاری و پارامترهای گیفیت در گاهش رطوبت 21 ص

تحقیق درباره حساسيت نسبي محصول دانه گندم بهاري و پارامترهاي كيفيت در كاهش رطوبت 21 ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل: WORD نوع فایل...

تحقیق درباره حساسيت نسبي محصول دانه گندم بهاري و پارامترهاي كيفيت در كاهش رطوبت 21 ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

 

فرمت فایل: WORD

 

نوع فایل : doc ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

 

 

تعداد صفحات : 21 صفحه

 

 قسمتی از متن  doc :

 

 

 حساسيت نسبي محصول دانه گندم بهاري و پارامترهاي كيفيت در كاهش رطوبت

خلاصه : فشار رطوبت بر محصول و كيفيت كاربر نهايي گندم atricum aestivum L تاثير ميگذارد.مطالعات قبلي ثبات محصول و اركيبات محصول را در فشار رطوبت ارزيابي كردند. اين بررسي ثبات پارامترهاي با كيفيت گندم بهاري را نسبت به ثبات محصول و تركيباتش تحت فشار رطوبت ارزيابي كرد. در سال 1995 و 1996 جهت تعيين كردن اثرات شدت كاهش رطوبت در مورد محصول دانه و تركيبات آن، وزن آزمايشي ،پروتئين آرد ، عصاره آرد و ويژگيهاي مخلوط خمير و رنگ رشته فرنگي قليايي16 موجود پرورشي گندم بهاري تحت رژيمهاي كاهش رطوبت توليد شدند. كاهش رطوبت به طور متفاوت و مهمي بر وزن آزمايشي موجود پرورشي و محصول تاثير ميگذارد. كاهش كلي رطوبت در محصول به طور ابتدايي به علت كاهش در وزن هسته بود. و اثرات كاهش رطوبت در محصول موجود هاي پرورشي خاص به طور گسترده اي به علت اثرات در هسته هاي جوانه بوده است. شاخص هاي حساسيت به خشكي براي محصول با نيروي بالقوه محصول موجود پرورشي ارتباط دارد . كمبود محصول با كاهش ميانه رطوبت پيش بيني كننده كمبود محصول باكاهش شديد رطوبت نيست. اثرات شدت كاهش رطوبت در عصاره آرد زمان اوج ميكسوگراف با موجود پرورشي تغيير ميكند. كاهش رطوبت درخشندگي اوليه رشته فرنگي را كاهش مي دهد و زردي رشته فرنگي را افزايش مي دهد. هرچند رنگ رشته فرنگيهاي توليد شده با موجودات پرورشي گنجانده شده در اين بررسي به طور مشابهي به كاهش رطوبت عكس العمل نشان ميدهد. و حاكي ازاين مطلب است كه ارزيابي رنگ رشته فرنگي ممكن نيست در سرتاسر محيط هاي كاهش دهنده رطوبت  به ازمايش نياز داشته باشد . وزن آزمايشي و عصاره آرد جهت محصول دانه با DSIs ارتباط دارند. ازاينرو شناسايي كردن ژنوتيپ هاي تحمل كننده خشكي بر اساس ثبات محصول تحت فشار رطوبت نيز با داشتن وزن آزمايشي و عصاره آرد ژنوتيپ ها را تعيين ميكند.



قیمت: 5,000 تومان

پس از پرداخت لینک دانلود محصول در اختیار شما قرار میگیرد و میتوانید آن دانلود کنید، همچنین لینک دانلود به ایمیل شما نیز ارسال می شود.





سایر محصولات :

گزارش تخصصی سرپرست مدرسه شبانه روزی موضوع :بررسی مسائل و مشکلات دانش آموزان خوابگاه و تلاش برای رفع آنها


گزارش تخصصی همه آموزگاران :راهکارهای بهبود وضعیت تدریس ریاضی در دوره ی ابتدایی


گزارش تخصصی درس ورزش و تربیت بدنی : تقویت مهارت طناب زنی در دانش اموزان با روش های مناسب


گزارش همه دبیران و آموزگاران : استفاده از طرح همیار معلم برای افزایش سطح علمی دانش آموزان


برنامه سالانه طرح تعالی مدیریت کیفیت مدار در 8 محور


گزارش تخصصی سرپرست مدرسه شبانه روزی موضوع :بررسی مسائل و مشکلات دانش آموزان خوابگاه و تلاش برای رفع آنها


دانلود پوشه کار معلم


دانلود جدیدترین برنامه سالانه و تقویم اجرایی بر اساس طرح تدبیرسال 97-98


تقویم اجرایی پروژه مهر طرح تدبیر سال تحصیلی 1397-1398


دانلود جدیدترین برنامه سالانه و تقویم اجرایی سال 97-98 براساس طرح تدبیر


گزارش تخصصی مدیر مدرسه و معاون مدرسه چگونگی کاهش تعداد غائبین در مدرسه به کمک روش های خلاقانه و پیشنهادات حرفه ای


برنامه سالانه طرح تعالی مدیریت کیفیت مدار در 8 محور


گزارش تخصصی آموزگار ابتدایی : برطرف سازی مشکل پرخاشگری یکی از دانش آموزان با راهکارهای مناسب


گزارش تخصصی دبیر ریاضی بررسی چالش های تدریس درس ریاضیات دوره متوسطه


دانلود فیلم اموزشی تعمیرلامپ کم مصرف


گزارش تخصصی معاون مدرسه منظم کردن و شاد سازی زنگ تفریح برای دانش اموزان با روش های مناسب


گزارش همه دبیران و آموزگاران : استفاده از طرح همیار معلم برای افزایش سطح علمی دانش آموزان


دانلود جدیدترین برنامه سالانه و تقویم اجرایی سال 96-97 براساس طرح تدبیر


اموزش زبان انگلیسی


گزارش تخصصی معاون آموزشی :علاقمند کردن همکاران مدرسه به درس پژوهی با روش های مناسب


گزارش تخصصی درس دین و زندگی چگونگی علاقه مند نمودن دانش آموز به درس دین و زندگی با روشهای خلاقانه


گزارش تخصصی ادبیات فارسی هشتم باموضوع : نقد و بررسی ساختار کتاب فارسی پایۀ هشتم


گزارش تخصصی دبیر دین و زندگی دبیرستان ومتوسطه:تقویت تربیت دینی دانش آموزان با روش های مناسب


گزارش تخصصی دبیر ورزش چگونگی علاقمند کردن دانش آموزان به ورزش و فعالیت های بدنی با روش های خلاقانه


گزارش تخصصی چگونه توانستیم با انجام راهبردهای آموزشی مشکل نارساخوانی دانش آموز سوم را کاهش دهیم


گزارش تخصصی مدیر و معاون مدرسه : جلوگیری از مدرسه گریزی یکی از دانش آموزان با راهکارهای مناسب


گزارش تخصصی درس ورزش و تربیت بدنی : تقویت مهارت طناب زنی در دانش اموزان با روش های مناسب


گزارش تخصصی دبیر عربی چگونگی علاقمند کردن دانش آموزان به درس عربی


گزارش تخصصی دبیر علوم تجربی نقش آزمایشگاه دررشد خلاقیت دانش آموزان


گزارش تخصصی معلم چندپایه : چگونگی تقسیم فرصت یادگیری در کلاسهای چند پایه مقطع ابتدایی


گزارش تخصصی مدیر مدرسه : افزایش مشارکت اولیاء در امور آموزشی ، پرورشی و عمرانی آموزشگاه با روش های مناسب


گزارش تخصصی آموزگار چهارم درس علوم تجربی : برطرف کردن اضطراب و دلهره یکی از دانش آموزان پایه چهارم در درس علوم تجربی


گزارش تخصصی آموزگار پنجم : پرورش خلاقیت دانش آموزان پنجم ابتدایی با راهکارهای مناسب


گزارش تخصصی دبیر فیزیک دبیرستان : برطرف کردن ضعف پایه ای دانش آموزان پایه سوم دبیرستان در درس فیزیک با روش های مناسب


پاورپوینت درباره معرفي بخشي از مهمترين پروژه هاي زيست محيطي انجام شده و در دست اقدام در POGC


پاورپوینت جامع درباره اصول پرورش قارچ خوراكي


پاورپوینت درباره حرف همزة


پاورپوینت درباره آزمون چهار گزینه ای: MCQ


پاورپوینت بررسی دقت تشخيص MRI در مقايسه با CT اسکن اسپيرال در توده های کبدی


پاورپوینت درباره بررسی دقت تشخيص MRI در مقايسه با CT اسکن اسپيرال در توده های کبدی


پاورپوینت درباره کار با رشته‌های کاراکتری در MATLAB


پاورپوینت درباره کنترل پیش بینی کننده مدل (MPC)


پاورپوینت درباره موزه داري


پاورپوینت درباره متغيرها



کلمات کلیدی :شدت كاهش رطوبت رنگ رشته فرنگي تحت فشار رطوبت محصول دانه گندم دانه گندم بهاري نسبي محصول دانه حساسيت نسبي محصول كاهش رطوبت گندم بهاري وزن آزمايشي رشته فرنگي عصاره آرد فشار رطوبت محصول دانه موجود پرورشي رنگ رشته محصول رطوبت پرورشي موجود عصاره آزمايشي فرنگي اثرات كيفيت بهاري تحقیق درباره حساسيت نسبي محصول دانه گندم بهاري و پارامترهاي كيفيت در كاهش رطوبت 21 صشدت كاهش رطوبت رنگ رشته فرنگي تحت فشار رطوبت محصول دانه گندم دانه گندم بهاري نسبي محصول دانه حساسيت نسبي محصول كاهش رطوبت گندم بهاري وزن آزمايشي رشته فرنگي عصاره آرد فشار رطوبت محصول دانه موجود پرورشي رنگ رشته محصول رطوبت پرورشي موجود عصاره آزمايشي فرنگي اثرات كيفيت بهاري
سایر محصولات