پاورپوینت بررسی تولید پروتئین تک یاخته 23 اسلاید - مرجع دانلود
پاورپوینت بررسی تولید پروتئین تک یاخته 23 اسلاید
پاورپوینت بررسی تولید پروتئین تک یاخته 23 اسلاید

پاورپوینت بررسی تولید پروتئین تک یاخته - 23 اسلاید

پاورپوینت بررسی تولید پروتئین تک یاخته - 23 اسلاید  استفاده از سلول هاى زنده یا قسمتى از آنها، به منظور تولید یا اصلاح محصولات غذایى یا مواد افزودنى به غذا به معنى بیوتكنولوژى غذایى است.از دیدگاه دیگر مى توان كاربرد بیوتكنولوژى در صنایع غذایى را به دو بخش كاربرد بیوتكنولوژى سنتى و كاربرد بیوتكنولوژى مدرن تقسیم كرد. در كاربرد بیوتكنولوژى سنتى در صنایع غذایى، از فناورى تخمیر براى تغییر مواد خام غذایى تخمیرى شامل پنیر، ماست، خمیر نان و غیره استفاده كرد. استفاده از ریز سازواره ها و آنزیم ها در این فرآیندها باعث ایجاد تغییرات در طعم، عطر و بافت مواد خام غذایى یا افزایش قابلیت نگهدارى آنها مى شود.در به كارگیرى بیوتكنولوژى نوین در صنایع غذایى، از ژنتیك مولكولى و آنزیم شناسى كاربردى به همراه فناورى تخمیرى، براى بهبود خواص مواد افزودنى غذایى استفاده مى شود. بیوتكنولوژى مى تواند براى تغییر مواد خام غذایى نظیر شیر، گوشت، سبزیجات و غلات به محصولات با طعم، عطر مطلوب و قابلیت نگهدارى بیشتر استفاده شود. تولید این نوع محصولات در جهان سابقه بسیار طولانى دارد و هم اكنون این محصولات در مقیاس صنعتى در سطح دنیا تولید مى شوند. براساس گزارشات موجود، حدود یك سوم رژیم غذایى در اروپا از غذاهایى تشكیل مى شود كه تخمیر شده اند، در حالى كه این رقم در سایر نقاط دنیا بین ۲۰ تا ۳۰ درصد است.به عنوان مثال: محصولات لبنى تخمیرى مانند ماست و پنیر، سوسیس تخمیر شده خشك و نیمه خشك، سبزیجات تخمیر شده مانند كلم و زیتون، نان، قارچ خوراكى، مشروبات الكلى و انواع غذاهاى تخمیرى آسیاى شرقى...

پاورپوینت بررسی تولید پروتئین تک یاخته - 23 اسلاید

پاورپوینت بررسی تولید پروتئین تک یاخته - 23 اسلاید

  استفاده از سلول هاى زنده یا قسمتى از آنها، به منظور تولید یا اصلاح محصولات غذایى یا مواد افزودنى به غذا به معنى بیوتكنولوژى غذایى است.از دیدگاه دیگر مى توان كاربرد بیوتكنولوژى در صنایع غذایى را به دو بخش كاربرد بیوتكنولوژى سنتى و كاربرد بیوتكنولوژى مدرن تقسیم كرد. در كاربرد بیوتكنولوژى سنتى در صنایع غذایى، از فناورى تخمیر براى تغییر مواد خام غذایى تخمیرى شامل پنیر، ماست، خمیر نان و غیره استفاده كرد. استفاده از ریز سازواره ها و آنزیم ها در این فرآیندها باعث ایجاد تغییرات در طعم، عطر و بافت مواد خام غذایى یا افزایش قابلیت نگهدارى آنها مى شود.

در به كارگیرى بیوتكنولوژى نوین در صنایع غذایى، از ژنتیك مولكولى و آنزیم شناسى كاربردى به همراه فناورى تخمیرى، براى بهبود خواص مواد افزودنى غذایى استفاده مى شود. بیوتكنولوژى مى تواند براى تغییر مواد خام غذایى نظیر شیر، گوشت، سبزیجات و غلات به محصولات با طعم، عطر مطلوب و قابلیت نگهدارى بیشتر استفاده شود. تولید این نوع محصولات در جهان سابقه بسیار طولانى دارد و هم اكنون این محصولات در مقیاس صنعتى در سطح دنیا تولید مى شوند. براساس گزارشات موجود، حدود یك سوم رژیم غذایى در اروپا از غذاهایى تشكیل مى شود كه تخمیر شده اند، در حالى كه این رقم در سایر نقاط دنیا بین ۲۰ تا ۳۰ درصد است.

به عنوان مثال: محصولات لبنى تخمیرى مانند ماست و پنیر، سوسیس تخمیر شده خشك و نیمه خشك، سبزیجات تخمیر شده مانند كلم و زیتون، نان، قارچ خوراكى، مشروبات الكلى و انواع غذاهاى تخمیرى آسیاى شرقى مانند سس، سویا، میسو، سفا و تمپه مى توان اشاره كرد. برخى از این محصولات از قبیل فرآورده هاى لبنى تخمیرى، نان و قارچ خوراكى، در ایران نیز در مقیاس صنعتى تولید مى شوند. اخیراً در رابطه با تولید محصولات دیگر نظیر زیتون تخمیر شده و سس سویا پروژه هاى تحقیقاتى در ایران انجام گرفته است. توده میكروبى نیز به عنوان یك ماده غذایى غنى از پروتئین، مورد استفاده قرار گرفته است. به عنوان مثال، آلمانى ها در جنگ جهانى دوم براى جبران كمبود پروتئین، مخمرها را در مقیاس صنعتى كشت داده و به عنوان منبع غذایى در خوراك انسان مورد استفاده قرار دادند.و.....



قیمت: 6,000 تومان

پس از پرداخت لینک دانلود محصول در اختیار شما قرار میگیرد و میتوانید آن دانلود کنید، همچنین لینک دانلود به ایمیل شما نیز ارسال می شود.





سایر محصولات :

پاورپوینت ما هم می توانیم (درس 8 تفکر و سواد رسانه ای کلاس دهم) 13 اسلاید


فایل اتوکد مجموعه 280 آبجکت، تزئینات معماری اسلامی ،ایرانی


پاورپوینت بررسی نظریه روابط شی ملانی کلاین - 54 اسلاید


پاورپوینت طراحی مسیر شغلی 3 (بخش 9 کارگاه کارآفرینی و تولید کلاس دهم) 11 اسلاید


فایل اتوکد مجموعه 280 آبجکت، تزئینات معماری اسلامی ،ایرانی


پاورپوینت ما هم می توانیم (درس 8 تفکر و سواد رسانه ای کلاس دهم) 13 اسلاید


پاورپوینت طراحی مسیر شغلی 3 (بخش 9 کارگاه کارآفرینی و تولید کلاس دهم) 11 اسلاید


پاورپوینت هدف گذاری و تصمیم گیری (بخش 5 کارگاه کارآفرینی و تولید) 13 اسلاید


پاورپوینت راهنمای تکمیل فرم داوری بدمینتون - ۱۸ اسلاید


نمونه سوالات آزمون مهارت دوره سرویس و نگهداری خودرو در فنی و حرفه ای - 7 برگ ورد


پاورپوینت آداب معاشرت و گفت وگو تفکر و سبک زندگی هشتم - 22 اسلاید


فایل اتوکد طرح تفصیلی منطقه 5 شهر اصفهان - اتوکد طرح تفصیلی منطقه 5 شهر اصفهان


پاورپوینت توسعه خلاقیت تیمی (بخش 13 کارگاه کارآفرینی و تولید کلاس دهم) 19 اسلاید


معرفی شغل تکنسین فوریت های پزشکی / اورژانس


پاورپوینت بررسی ساختارهای پنج گانه هنری مینتزبرگ - 51 اسلاید


پاورپوینت تحلیل نمونه کار معمار منظر: پیتر واکر (peter walker) 14 اسلاید


پرسشنامه خود دلسوزی فرم بلند (SCS-LF) 3 برگ ورد


آزمون ذهن خوانی از طریق چشم ها (بارون و کوهن، ۲۰۰۱) 2 برگ ورد + 20 برگpdfاصل مقاله لاتین +فارسی


پاورپوینت بررسی نظریه روابط شی ملانی کلاین - 54 اسلاید


طرح جامع رباط کریم شامل 204 صفحه pdf


مطالعات اولیه طراحی خانه مد با رویکرد احیای هویت فرهنگی - 20برگ ورد


پاورپوینت بررسی مجموعه مسکونی 911 - 16 اسلاید


پاورپوینت سناریو نویسی در پدافند غیر عامل - 28 اسلاید


پاورپوینت تعمیر و نگهداری ترک در ساختمان - 15 اسلاید


پاورپوینت مطالعات استانداردهای طراحی ویلا - 52 اسلاید


پاورپوینت بررسی فضاهای پایانه مسافربری - 115 اسلاید


پاورپوینت تجزیه تحلیل و بررسی نمونه مجتمع مسکونی ایرانی و خارجی - 117 اسلاید


پاورپوینت بررسی باغ موزه دفاع مقدس تهران-20 اسلاید


پاورپوینت معماری نمایشگاه هنرهای معاصر، - 46 اسلاید


پاورپوینت بررسی معماری مصر - 140 اسلاید در قالب 4 پاورپوینت


پاورپوینت بررسی مرمت حمام خان کاشان -100 اسلاید


پاورپوینت بررسی مبلمان قاجار - 27 اسلاید


پاورپوینت بررسی بتن و انواع آن - 60 اسلاید


پاورپوینت بررسی متریال های کاربردی ساختمان - روش های طراحی وتولید صنعتی - 69 اسلاید


پاورپوینت بررسی سبک شناسی معماری ایرانی،معماری اسلامی - 195 اسلاید


پاورپوینت بررسی لانه عنکبوت موریانه مرغ مگس خوار- انسان، طبیعت، معماری -51 اسلاید


پاورپوینت بررسی دیوارپوش - 22 اسلاید


پاورپوینت بررسی معماری پایدار - 67 اسلاید


پاورپوینت بررسی معماری بیونیک - 24 اسلاید


پاورپوینت بررسی باغ‎های ایرانی - 50 اسلاید


پاورپوینت بررسی معماری سبز- 14 اسلاید


پاورپوینت بررسی بازارهای قدیمی و باستانی ایرانی - 63 اسلاید


پاورپوینت بررسی معماری مساجد- 74 اسلاید


پاورپوینت بررسی استاندارد های طراحی موزه - 44 اسلاید



کلمات کلیدی :است بهnbsp عنوان مورد استفاده قرار براى تغییر مواد پاورپوینت بررسی تولید تولید مىnbsp شوند بررسی تولید پروتئین كاربرد بیوتكنولوژى بهnbsp عنوان مىnbsp شود مقیاس صنعتى تخمیر شده صنایع غذایى مواد خام خام غذایى غذایى مىnbsp استفاده بیوتكنولوژى محصولات تولید تخمیرى بهnbsp پاورپوینت بررسی تولید پروتئین تک یاخته - 23 اسلایداست بهnbsp عنوان مورد استفاده قرار براى تغییر مواد پاورپوینت بررسی تولید تولید مىnbsp شوند بررسی تولید پروتئین كاربرد بیوتكنولوژى بهnbsp عنوان مىnbsp شود مقیاس صنعتى تخمیر شده صنایع غذایى مواد خام خام غذایى غذایى مىnbsp استفاده بیوتكنولوژى محصولات تولید تخمیرى بهnbsp
سایر محصولات